BLEND Business units

Het project “BLEND” wordt gerealiseerd aan de Zandstraat hoek Willem de Zwijgerweg in Best, op bedrijventerrein 't Zand.

Dit project omvat in totaal 52 bedrijfsunits, verdeeld over twee bouwblokken, in oppervlakte variërend van 92 m² tot 158 m² totale vloeroppervlak. Omvat door een architectonisch design en uitgevoerd met kwalitatieve materialen zoals glas en metselwerk, waarbij champagne taupe en zwart de primaire kleuren zijn. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Locatie
Het project 'BLEND' wordt gebouwd op een unieke hoekkavel aan de Willem de Zwijgerweg en de Zandstraat. Bedrijventerrein 't Zand is uitstekend gelegen in het Oosten van de gemeente Best. Met ontsluitingen op zowel de A2 als de A58 is de bereikbaarheid uitstekend. Op het bedrijventerrein bevinden zich gerenommeerde bedrijven zoals Hornbach, Decathlon en Bestcon. Daarnaast zijn er vele MKB-bedrijven gevestigd, maar er zijn ook voldoende eetgelegenheden en een tankstation aanwezig. Kernwaardes vanuit de gemeente voor het bedrijventerrein zijn onder andere: duurzaam, bereikbaar, schoon en veilig.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van het project is in handen van Cooperante Ontwikkeling VIII B.V., een samenwerking tussen BPI Vastgoed uit Barendrecht en Twins Investments uit 's-Gravenzande. Twins heeft met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Barendrecht, Breda, Den Haag, Nootdorp, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.